We zijn Koga Signature dealer!

Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst.

Je ideale fiets ontwerp je helemaal zelf. Naar jouw wens en je eigen smaak. Dit kan met KOGA Signature.

 

Kies je eigen richting

Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee basismodellen een WorldTraveller-S of een GrandTourer-S. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. We helpen je graag in de winkel om met je in gesprek te gaan en je fiets te gaan samenstellen toegesneden op jou fietswensen en jou smaak. We bouwen graag samen met jou aan je droomfiets.

Eén monteur

Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door de de beste gecertificeerde monteurs in onze fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij met alle zorg en aandacht kan werken aan je droomfiets. Dit betekent ook dat deze monteur garant zal staan voor een optimaal gebouwd product en garant zal staan voor de beste kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering KOGA Signature

Na bestelling van je KOGA Signature staat de fiets al binnen 6 weken in de gewenste kleur, maat en samenstelling bij ons klaar. We nemen ook bij de uitlevering graag de tijd voor je om de fiets met je te bespreken ten aanzien van gebruik en en aanzien van zelf uit te voeren onderhoud om jaren van dit topproduct te kunnen gaan genieten. Uiteraard is het ook mogelijk om deze fiets te verzekeren tegen diefstal en of schade.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, aarzel dan niet langer en ga direct aan de slag door op onderstaande link te klikken:

Direct aan de slag, klik hier

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *