Ben jij een echte mountainbike liefhebber en ben je op zoek naar een nieuwe ATB? Of wil je starten met een nieuwe hobby? Herbers Tweewielers is dé fietsenwinkel om jouw mountainbike te kopen in Hardenberg. Met onze prachtige merken bieden we een brede collectie met voor elk budget. Je vind er zeker de mountainbike van je dromen. We leveren naast Trek, Cannonda, Sensa ook Bulls en Merida. Indien gewenst leveren we ook andere merken! Bij aankoop doen we een meting en leveren je een mountainbike met de perfecte afstelling uiteraard in de juiste framemaat.

MTB’s voor beginners en gevorderden

Een mountainbike, ook wel MTB of ATB, is de ideale fiets om offroad mee te rijden op onverharde wegen of paden. De MTB is vooral een uitkomst wanneer jouw hart sneller gaat kloppen bij de gedachte aan modderige tracks en scherpe bochten. In Nederland zijn er gelukkig genoeg gave locaties om de natuur in te trekken, maar hiervoor heb je natuurlijk wel een goede fiets nodig. Wil je bijvoorbeeld een mountainbike kopen om te presteren? Of zoek je juist een mountainbike die zich op elk terrein thuis voelt? Met onze topmerken Trek en Cannondale staan we voor kwaliteit en bieden we een breed en overzichtelijk assortiment. Ook hebben we met Sensa en Bulls een paar prachtige merken met zeer goede prijs prestatieverhouding. Daarbij zijn de meeste andere merken door ons leverbaar. We maken graag al jouw MTB-dromen waar!

Denk voorafgaand aan jouw aankoop goed na over welke eigenschappen jouw nieuwe ATB moet hebben en laat de vertaling en details over aan onze specialist. Juist omdat wij echt iets met fietsen hebben, kunnen we jou gegarandeerd helpen met het kopen van een nieuwe mountainbike.

Start jouw fietsavontuur

Mountainbiken verhoogt je conditie, houdt je op gewicht, geeft je een lekker gevoel, zorgt dat je je één voelt met de natuur én is vooral heel leuk! Kom daarom snel langs bij ons om niets jouw fietsavontuur nog in de weg te laten staan. Wij stellen je fiets volledig op jou af en zorgen voor professioneel maatwerk. Ben je niet in de gelegenheid de ATB bij ons in de mountainbikewinkel te komen ophalen? In overleg bezorgen we deze rondom Hardenberg bij je thuis. Bovendien geven we samen met onze fabrikanten een uitgebreide garantie op al onze producten en diensten. Voor reparaties en onderhoud aan jouw mountainbike kun je tevens bij ons terecht. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Herbers Tweewielers is dus dé winkel binnen Overijssel om jouw mountainbike te kopen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen van bijhorende accessoires. Breng snel een bezoekje aan onze mountainbikeshop. Wij verkopen niet alleen fietsen, wij verkopen vooral een hobby!

Waarom mountainbiken? Wat dacht je van deze argumenten:

1. Mountainbiken verhoogt je fitheid
2. Mountainbiken houdt je op gewicht
3. Regelmatig mountainbiken geeft je een lekker gevoel
4. Tijdens het mountainbiken voel je je één met de natuur

Maar bovenal: Mountainbiken is leuk!

Herbers Tweewielers heeft een prachtige collectie mountainbikes. Wij hebben met Trek, Cannondale, Sensa en Bulls een aantal topmerken in huis. Met deze merken hebben wij hele goede ervaringen en bevelen we deze merken van harte bij je aan. Heb jij een ander merk fiets op het oog, kom dan ook zeker bij ons langs. Wij kunnen alle merken fietsen leveren!