Elektrische fiets

Herbers Tweewielers is hét adres voor e-bikes van de allerbeste kwaliteit. Ook hebben we goede en voordelige e-bikes te koop. Kom langs in onze fietsenzaak om jouw elektrische fiets te kopen in Hardenberg. Bij ons vind je gegarandeerd een tweewieler met een elektrische aandrijving die aan al jouw wensen voldoet. Onze specialisten staan voor je klaar om je van goed advies te voorzien.

Hoogwaardige tweewielers met aandrijving

Een e-bike brengt je op comfortabele en snelle wijze van A naar B. De ideale uitkomst wanneer je steeds meer moeite krijgt met fietsen of als je het jezelf gewoon graag zo gemakkelijk mogelijk maakt. Met een elektrische fiets verplaats je je rustig en eenvoudig naar de gewenste locatie. Hiervoor is veel minder inspanning nodig, waardoor je ook nog eens fris op je bestemming aankomt. Deze fietsen met elektrische aandrijving brengen je verder dan ooit, en dat met veel minder energie! Al onze fietsen zijn bovendien betrouwbaar en gaan jarenlang met je mee.

In onze fietsenwinkel kun je een elektrische fiets kopen van diverse vooraanstaande merken. Met elektrische componenten van Bosch eBike Systems, ION(R) Technologie of Shimano Steps. Elke fiets heeft zo zijn eigen eigenschappen en prijs. Onze fietsspecialisten vertellen je daar met genoegen meer over. Bij ons ben je ook aan het juiste adres om onderdelen en andere toebehoren voor jouw elektrische tweewieler te kopen.

E-bike op maat

Besluit je langs te komen bij Herbers Tweewielers in Hardenberg om een e-bike te laten aanmeten? We staan voor je klaar om de e-bike van jouw dromen volledig op jou af te stellen. Maatwerk is tenslotte onze sterkste punt. Daarbij verlaat je de winkel altijd met een passende garantie van standaard 2 jaar. We kunnen je fiets in overleg ook bij je bezorgen. Kom daarnaast gerust bij ons langs voor reparatie en onderhoud aan je elektrische fiets. Voor het repareren en het onderhoud van e-bikes van minder bekende merken, kun je te allen tijde contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Wil je een elektrische fiets kopen in onze fietsenzaak in Overijssel? Kom gerust langs! Je bent van harte welkom!

Waarom een e-bike? Wat dacht je van deze argumenten:

1. Met een een e-bike gaat fietsen makkelijker;
2. Je gaat vaker en verder op de fiets, dit verhoogt je fitheid en houdt je op gewicht
3. Je komt minder snel bezweet op je bestemming. Ideaal voor woon-werk of een visite
4. Tijdens het fietsen ben je buiten en voel je je één met de natuur

Maar bovenal: fietsen is leuk!

Herbers Tweewielers heeft een zeer uitgebreide collectie. Wij hebben met KOGA, Batavus, Sparta, Trek, Cannondale en Cortina vele topmerken in huis. Met deze merken hebben wij hele goede ervaringen en bevelen we deze merken van harte bij je aan. Heb jij een ander merk fiets op het oog, kom dan ook zeker bij ons langs. Wij kunnen alle merken fietsen leveren!

Link van Bosch handleidingen:

bosch ebike display purion

bosch ebike display intuvia

bosch ebike accu’s

bosch ebike active en active plus

bosch ebike performance en performance cx

Openingstijden

Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten

  • Dinsdag: 08:30-12:30-13:30-18:00
  • Woensdag: 08:30-12:30-13:30-18:00
  • Donderdag: 08:30-12:30- 13:30-18:00-19:00-21:00
  • Vrijdag: 08:30-12:30-13:30-18:00
  • Zaterdag: 08:30-16:00

Bij vragen of bijzonderheden kunt u ons uiteraard ook bellen. U kunt ons dinsdag tot en met vrijdag bereiken van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:00

Contact

Buiten onze openingstijden en op momenten dat het erg druk is in de winkel, zullen we de telefoon niet altijd kunnen beantwoorden. U kunt dan het beste een mail aan ons sturen via onze contactpagina.

Fietsweer