19 september gesloten ivm herinrichten winkel

We hebben een fantastisch fietsseizoen achter de rug en hebben met ons team het hele jaar al keihard gewerkt om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Helaas zijn we niet altijd in staat geweest om het door ons gewenste serviceniveau aan u te halen. We hebben tot op heden helaas nog steeds geen geschikte kandidaat gevonden om onze vacature van monteur (m/v) in te vullen. We willen u oproepen om ons te helpen bij het vinden van een ervaren kandidaat. Ook missen we al enkele maanden door een blessure een gewaardeerd teamlid. Gelukkig is het herstel ingezet en hopen we dat we met een voltallig team u ook in de nabije toekomst te mogen bedienen.  

Toegenomen vraag, extra ruimte en herinrichting

We hebben de afgelopen jaren dankzij u als een van de vele klanten een gestage groei doorgemaakt. Hierbij zijn we fysiek ook wat uit ons jasje gegroeid. Achter de schermen wordt al een aantal maanden hard gewerkt om onze winkel te vergroten. Er is een naastgelegen garagebox gekocht die momenteel wordt ingericht zodat we onze dienstverlening aan u beter kunnen stroomlijnen en onze collectie beter aan u kunnen presenteren. De definitieve betrekking van dit nieuwe deel van de winkel laat nog even op zich wachten.

Ook willen we de inrichting van de winkel een flinke opfrisbeurt geven. Een deel van de winkelinrichting (met name de presentatieplateau’s van fietsen) zal komende dinsdag en woensdag (18 en 19 september) worden vervangen. Helaas zijn we hierdoor genoodzaakt de winkel woensdag 19 september voor het publiek te sluiten. Op een later moment gaan we onze hele winkel opnieuw inrichten.

Woensdag 19 september gesloten

Komende woensdag – 19 september – is onze winkel voor het publiek gesloten. Om de uitstaande onderhoudsbeurten en geplande reparaties in goede banen te lijden gaan we als volgt te werk:

 • We informeren al onze klanten dat we woensdag 19 september gesloten zijn (deze webpagina, facebookbericht, aanplakbiljet winkel);
 • We benaderen klanten die de fiets woensdag 19 september zouden komen brengen voor onderhoud of reparatie om af te spreken wanneer de fiets kan worden gebracht;
 • Fietsen waarvan de reparaties of het onderhoud op woensdag 19 september wordt afgerond, ontvangen bericht met het verzoek de fiets donderdag op te komen halen.

Openingstijden

 • Maandag gesloten
 • Dinsdag 08:30-12:30 > 13:30-18:00
 • Woensdag 08:30-12:30 > 13:30-18:00
 • Donderdag 08:30-12:30 > 13:30-18:00
  ’s avonds 19:00-21:00
 • Vrijdag 08:30-12:30 > 13:30-18:00
 • Zaterdag 08:30-16:00

Contact

Buiten onze openingstijden en op momenten dat het erg druk is in de winkel, zullen we de telefoon niet altijd kunnen beantwoorden. U kunt dan het  best een mail aan ons sturen. Ons adres:

info@herberstweewielers.nl

Fietsweer